Post by vidazzmilazo on Mar 17, 2022 7:07:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες για γεννήτρια χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Cut - Rope Puzzle 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις. Επίσης δεν μου αρέσει που χρησιμοποιούν ζώα στο παιχνίδι και πρέπει να τα σκοτώσεις. Αλλά εκτός από αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Παζλ με ξύλινα μπλοκ
Διασκέδαση, για λίγο. Λατρεύω το concept. Και είναι διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά μετά το επίπεδο 300 ξεκινάς να παίζεις πολύ παρόμοια παζλ. Και η δυσκολία δεν γίνεται ποτέ πιο δύσκολη. Ορισμένα επίπεδα απαιτούν λίγη σκέψη, αλλά τα περισσότερα είναι πολύ απλά. Κάντε σκληρότερα επίπεδα και περισσότερα από μια ποικιλία εμποδίων.
Kalu
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον εγκέφαλό σας. Στα πρώτα 5 hs.i ήταν στο επίπεδο 289, είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό, αλλά όταν πυροβολείτε τον άντρα με τα μαύρα ρούχα αιμορραγούν μικρές μπάλες είναι καλό γιατί δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο το πραγματικό αίμα και όχι τόσο βίαιο. αλλά έχει όπλα γονείς οπότε αν είσαι προσεκτικός έχει όπλα.
Επαναλαμβάνεται μετά από 300 επίπεδα. Sheesh ούτε και τόσο προκλητικό. Μου αρέσει μια μικρή πρόκληση. Κάνω απεγκατάσταση. Το μόνο καλό σε αυτό ήταν τα γραφικά. Ενημερώστε το για να το παίξω ξανά.
Είναι απλό και διασκεδαστικό. Τα γραφικά είναι βασικά και θα ήταν καλύτερα με λιγότερες διαφημίσεις και το αίμα που ρέει είναι πραγματικά περιττό!
Πάρα πολλές παρεμβατικές διαφημίσεις! Οι διαφημίσεις banner στο κάτω μέρος της οθόνης θα ήταν εντάξει, ή σε κάθε σελίδα μεταξύ των επιπέδων - αλλά αυτό έχει διαφημίσεις πλήρους οθόνης 20/30 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα παράβλεψης μετά από κάθε τρίτο επίπεδο, κάτι που είναι απλώς υπερβολικό. Προγραμματιστές: δεν θα λάβετε πολλά από τους διαφημιστές εάν οι χρήστες δεν εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας επειδή υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις!
Rescue Cut - Rope Puzzle Geduldsspiele mzsn
Telio
Μου αρέσει πολύ, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά skins και επίπεδα, αλλά υπάρχουν πολλές προσθήκες, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Αλλά πάνω από όλα ένα πολύ καλό παιχνίδι 🎮 👏 👌
Εύκολο αλλά ωραίο
Αυτό το παιχνίδι είναι επαναλαμβανόμενο και δεν έχει καμία πρόκληση. Αφού πέτυχα 100 επίπεδα από τα επίπεδα 101 έως 200 ήταν τόσο βασικά, τα έκανα σε 30 λεπτά γιατί οι ίδιες 4 «παγίδες» επαναλαμβάνονταν ξανά και ξανά. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει πραγματικό νόημα να παιχτεί. Παιχνίδια όπως αυτό υποτίθεται ότι προκαλούν το μυαλό σας και η διάνοια αυτό το παιχνίδι δεν το κάνει καθόλου αυτό. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΟΣ ΣΑΣ!!!
Είναι καλό παιχνίδι για τα παιδιά να χρησιμοποιούν το μυαλό τους πώς να σώσουν το αγόρι, αλλά σε αυτό υπήρχαν πολλές διαφημίσεις
Επαναλαμβάνει το επίπεδο μετά το επίπεδο 175. Μόλις άρχιζε να γίνεται λίγο δύσκολο και ξαφνικά γύρω στο επίπεδο 175 ήταν σαν να ξεκινούσα από την αρχή. Τα επίπεδα ήταν γελοία εύκολα. Πιστεύω μάλιστα ότι τα επίπεδα άρχισαν να επαναλαμβάνονται. Προσπάθησα να συνεχίσω να παίζω πέρα από το επίπεδο 225, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε στα δύσκολα επίπεδα. Σίγουρα διαγράφεται αυτή η εφαρμογή
Rescue Cut - Rope Puzzle Câu đố oha
Σοβαρά τώρα ;
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι 😍😍!!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορείς να περάσεις επίπεδα και οι χαρακτήρες είναι χαριτωμένοι!😁
Αν θέλω να δω διαφημίσεις ανοίγω την τηλεόραση... Αισχρό
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, η ανάγκη να δώσουμε ένα μέρος για να ξοδέψουμε χρήματα που έγιναν κατά τη διάρκεια του vrs. Ιπποδρομίες. Τα σφάλματα ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 25-4-2020. παρακαλώ φτιάξτε τα παιχνίδια. Μου λείπει η νίκη.
Μου αρέσει το παιχνίδι που δοκιμάζει τον εγκέφαλό σου τουλάχιστον μπορείς δεν μπορείς να παίζεις βαρετά παιχνίδια πια το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ, αλλά νομίζω ότι μπορώ να λάβω κάποια αποτελέσματα αργότερα καλύτερα να τελειώσουν και να βοηθήσω μερικούς ανθρώπους
👎💔
Τα ίδια παζλ ξανά και ξανά ανέβηκα στο επίπεδο 1300 και συνεχίζει να επαναλαμβάνεται
Rescue Cut - Rope Puzzle თავსატეხი hnu
<a href=""></a>
Σχετικά με το παιχνίδι ... The terrifying, mind-bending quests Trollface Quest Horror are back in the third part of this famous puzzle series. Get ready for the
Είναι διασκεδαστικό, αλλά έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί, αλλά κατά τα άλλα είναι υπέροχο να το δοκιμάσετε αν θα το λατρέψετε🤗🙂❤
Είναι καλό αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν δεν είχε αίμα γιατί έτσι θα ήταν για όλη την οικογένεια
Παίξτε το παιχνίδι σε λειτουργία αεροπλάνου για να έχετε 0 διαφημίσεις, (και ο άπληστος προγραμματιστής δεν θα βγάλει λεφτά) ας το προσεγγίσετε, ώστε να φτάσει στην κορυφή για να ενημερώσει τον κόσμο. Διασκεδαστικό παιχνίδι συνολικά, αλλά πολύ πολύ κακή ανάπτυξη για ένα γρήγορο crash αρπαγή.
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό γιατί τώρα υπάρχουν τρόποι και μερικές φορές δύσκολες μερικές φορές εύκολο αλλά κυρίως εύκολο και μου αρέσει το πώς υπάρχουν ζώα εκεί μέσα και μην με κρίνετε, αλλά δοκιμάζω κάθε νέο ζώο και άτομο για το πώς σκοτώνουν 😂 εγώ δεν ξέρω γιατί, αλλά το κάνω για κάποιο περίεργο λόγο, ούτως ή άλλως, υπάρχει αυτή η λειτουργία, μου αρέσει πολύ, όπου παίζετε με κάποιο άλλο άτομο και αγωνίζεστε μαζί τους και κόβετε πράγματα καθώς αγωνίζεστε, η μάγισσα είναι διασκεδαστική και επίσης ένα τελευταίο πράγμα είναι ότι λυπάμαι για το ξόρκι μου
Θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν 3 διαφημίσεις γνωριμιών μετά από κάθε επίπεδο. Το παιχνίδι δεν αξίζει να πληρώσετε για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις γνωριμιών.
Ήταν πολύ ωραίο και διασκεδαστικό μέχρι που άρχισαν να εμφανίζονται τα ζώα. Και πρέπει να σκοτώσω τα ζώα για να ξεπεράσω τα επίπεδα. Λατρεύω τον σκύλο και αυτό που με έκανε να σταματήσω να παίζω ήταν τα επίπεδα που έπρεπε να σκοτώσω τον σκύλο. Και η αρκούδα δεν είναι καλή για να παίξουμε εγώ ή τα παιδιά μου
Βαρετό όμως και λίγο ανατριχαστικό για μικρότερα παιδιά γιατί ουσιαστικά σκοτώνεις. 😶😶😶
Ωραίο παιχνίδι. Χωρίς ήχο?! ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!
Οπότε όταν οι άνθρωποι στο παιχνίδι κόβονται και ανατινάζονται είναι εντάξει, αλλά όταν συμβαίνει σε ζώα γίνεται πρόβλημα;;; Διασκεδαστικό, απλό παιχνίδι.
είχα βαρεθεί
Το Παζλ (Puzzle) "σπάζει" την κάθε εικόνα σε αριθμό κομματιών ανάλογα με τις ρυθμίσεις. ... Rescue Cut - Rope Puzzle.
Καλό, αλλά γερνάει κάθε τόσο κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, αλλά ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το έχω ξαναπαίξει, αλλά το περίεργο με αυτό το παιχνίδι είναι ο ήχος.
Είναι προκλητικό σε σημείο που μπορείτε να το κάνετε και κάνει τον εγκέφαλό σας να μεγαλώνει και είναι δωρεάν και διασκεδαστικό
Διασκεδαστικό, αλλά επαναλαμβανόμενο μετά από ένα συγκεκριμένο επίπεδο και πάρα πολλές διαφημίσεις. Ένα παιχνίδι σε τρεις διαφημίσεις. Γελοίος. Έπρεπε να απεγκαταστήσω.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, απλά βαριέμαι εύκολα όταν παίζω παιχνίδια, οπότε αν έχετε πρόσθετο, δεν θα το βοηθήσετε καθόλου.
Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σύντομα είναι τα επίπεδα, η συχνότητα διαφημίσεων είναι εξωφρενική. το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό - σαν ένα ατυχές, bootleg Cut The Rope - αλλά επιβαρυντικό όταν μόλις μπορείς να πάρεις 15 δευτερόλεπτα χωρίς διαφήμιση.
Βουτήξτε σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι match 2 puzzle, ξεκινήστε το ταξίδι των ονείρων σας σε αυτόν τον κόσμο των toon με το κατοικίδιο ζώο
Cut the Rope: BLAST
Rescue Cut - Rope Puzzle Rompicapi vov
Είναι το πιο απιθανό παιχνίδι.
Έξυπνο μικρό παιχνίδι, αλλά υπάρχει κυριολεκτικά μια διαφήμιση κάθε 2 επίπεδα... Το έκανα επίπεδο 80 πριν γίνει υπερβολικό
ععععععععععاااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللللللل
Βαρετο
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά παλιώνει όχι πολύ προκλητικό και οι διαφημίσεις το κάνουν υπερβολικό να ασχολείται με την απεγκατάσταση τη στιγμή που μιλάμε. Είναι ένα πράγμα να έχεις διαφημίσεις, αλλά αυτό το πράγμα έχει διαφημίσεις συν αναγκαστικές διαφημίσεις και αναγκαστικά βίντεο, τέτοιες τακτικές δεν πρέπει ποτέ να φτάνουν στο play store