(iOS) WordBit Alemán (for Spanish speakers) hack igra (povečanje kristalov)
Mar 17, 2022 7:10:59 GMT
Post by vidazzmilazo on Mar 17, 2022 7:10:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WordBit Alemán (for Spanish speakers) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WordBit Alemán (for Spanish speakers) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (povečanje kristalov) ▞▞▞
▞▞▞ WordBit Alemán (for Spanish speakers) 2022 version ▞▞▞
super!!!!
Aprendí mucho alemán con poco esfuerzo. Hvala lepa!
muy útil
dober dan
Ne vem, kaj se dogaja, vendar aplikacija ne deluje. Moral bi se odpreti, ko vklopim zaslon, vendar se ne.
ne dovoli mi, da prepišem vsako besedo z enim klikom, da preverim, kaj pomeni
muy buena
Meni je super
To je super aplikacija, res se lahko vključim, tudi če nimam časa za študij, mi pomaga v zelo majhnem času vsak dan. Res sem zadovoljen z njim in vsekakor ga zelo priporočam. Ne oklevajte, naložite ga.
Ta aplikacija te posluša ... kakšno naključje sem bil v baru in tam je bil rojstni dan mojega prijatelja in aplikacija mi je dala besede kot so: sreča, rojstni dan, darilo, veselje ... in še en dan v restavraciji mi je dal besede, kot so : folk, steklo, hrana...
zelo preprosta in zmogljiva, učite se lahko kadar koli, ne da bi pri tem izgubili lekcijo za sledenje časa v aplikaciji
Todabia no aprendo el idioma pero Gracias por proporcionar el app gratis.
Buena ideja, pero sucede que hay veces cuando prendes el celular y la app no aparece. Además, la pronunciación tarda mucho en reproducirse.
zelo uporabno! sehr gut und kreativ
Super App, siempre que quiero usar mi teléfono me siento obligado a aprender
WordBit Alemán (for Spanish speakers) חינוך wvin
Z aplikacijo želim izboljšati svoje nemško & moja španščina. Najraje, da se ne prikaže vsakič, ko prebudim telefon. Ko sem ga uporabil neposredno, mi je bil všeč.
To aplikacijo uporabljam že približno eno leto in neverjetno je, kako zelo sem napredoval v angleščini in nemščini. Sem učitelj angleščine in vsem učencem mu priporočam, da ga namestijo. Edina žalostna stvar je, da deluje samo na Androidu. Najlepša hvala.
Zelo dobro zame!!!
Super
<a href=""></a>
tengo como 30 min que lo descargué y ya me encanta!! cada vez que abro mi tlf tengo que aprender una palabra!!! jaz encanta!
Zelo dobro
Me parece que la aplicación está muy buena , no le doy 5 porque pienso que pueden mejorarla , ponerle una meta de palabras por días y por lo menos poder repetir un ciclo de palabras para ver si te las puedes aprender
WordBit Alemán (for Spanish speakers) ትምህርት agl
WordBit Alemán (for Spanish speakers) Enseignement nfv
Muy útil para aprender un tercer idioma en mi caso. Zelo koristno za učenje nemščine z mešanjem španskega in angleškega znanja.
Es muuuy buena la app. Gracias mil.
To je wunderbar
Ta aplikacija mi je zelo všeč, vendar nekaj ne razumem. V angleško-španski različici lahko funkcijo iskanja uporabljate tudi brez povezave. Toda nemško-španska različica ne dovoljuje iskanja, ko ste brez povezave. zakaj? Me gusta mucho la aplicación, sin embargo hay algo que no entiendo. En la različica Inglés- Español se puede usar la herramienta de búsqueda incluso sin conexión. Pero la version Alemán-Español no permite la búsqueda sin conexión. Por qué?
WordBit Alemán (for Spanish speakers) חינוך vytn