Post by vidazzmilazo on Mar 17, 2022 7:23:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood paljude kulla jaoks ▞▞▞
▞▞▞ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena 2022 version ▞▞▞
See mäng on hämmastav!! Kui ma asjadest aru sain, kujunes see kõigis minu telefonimängudes kõige lõbusamaks. Ma mängin seda siiani kõige rohkem!! Absoluutselt armastan seda mängu
Mul on see mäng olnud alates käivitamisest. Ma ei jäta sageli arvustusi, kuid mulle meeldis see mäng PALJU. Alguses teadsin, et kuulutusi on päris palju, aga see oli okei, sest see oli mõeldud ainult lisaesemete laekumiseks. Tegin 6-kuulise pausi ja nüüd näen neid mis tahes võimaluste osas. Ma ei ole see, kes suhtuks negatiivselt sellistesse mängudesse, kuid see on liigne. Ma lõpetan selle, kuni midagi muutub. Vabandust, aga kui see arendajameeskond seda tagasi ei võta, ei jää mängijad kõrvale. Tõesti
Nad on mängu loonud nii, et see sunnib teid sihilikult raha kulutama, kuna te ei võida kunagi taseme tõusmiseks vajalikke asju. Kõik reklaam on seatud paagile, mida te kõige rohkem kasutate, nii et peate ostma, et saada tugevamaks. Ma ei pane midagi selle vastu, et mäng sisaldab võimalusi maksta ja kiiremini paremaks saada, kuid see on manipuleerimine, millega ei saa raha kulutamata ületada ligikaudu 4000 kangelasepunkti. Olen võitnud sadu laekaid ja te ei saa kunagi vajalikku eset, kui teete seda kunagi piisavalt.
Lõbus mängida. Kuid reklaamide vaatamine, et avada kastid, mille avamist ootate, on naeruväärne. Ka rühmitussüsteem on kohutav ja grupeerimisel karikaid ei saa. Kopeerisite kakluse tähed, nii et kopeerige nende rühmamäng. Parandage need ja see on 5 tärni
Väga tore mäng, olen alati otsinud, et sellist mängu leida! Kuid see vajab mõningaid täiustusi, näiteks: 1 - lubage mängija korraldatud spetsiaalsed matšid (ruumid), et sõpradele väljakutseid esitada. 2- Lisage rohkem režiime, näiteks suurem battle royale, kus meeskonnad seisavad vastamisi nagu mis tahes muu battle royale mäng. 3- tehke sündmusi ja väljakutseid, et muuta mäng lõbusamaks. Loodan väga, et parandate end ja töötate nende punktide kallal. Aitäh
Ok mäng. Mängurežiimid korduvad, mis muudab mängu mõne aja pärast igavaks. Te ei saa kastidest piisavalt münte, et esemeid uuendada, ja kui teete, maksab eseme täiendamine liiga palju.
Suurepärane mäng, hooajapass on liiga kallis, ostaks kui oleks 10 asemel 5, ka mõned reklaamid krahhi mängud
Ma tõesti soovitan seda mängu neile inimestele, kes soovivad mängu, mis oleks lihtne ja kiire. Ma ei ütle, et mängijaid on lihtne võrrelda, kuid see on lõbus ja meelelahutuslik. Asi, mida ma soovisin, oli nagu sõbrakutsed ja klannid, kuid kõik muu on suurepärane.
Oli 5 tärni kuni selle nädalani... nüüd ei jää gamaplay avatuks. See on jube, mis siin arendajatega toimub... Häbi teile!!!
Saate olla konkurentsivõimeline ilma selle mänguga maksmata. See on pluss. Negatiivne on see, et see on üsna lollakas.
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Jangovar upv
Lahe mäng ja kõik. Hea seadistamine lahingus, versiooniuuendustes ja tasemete uuendamiseks. Samuti suurepärased olekud igal mängijal. Puudu on vaid võiduprotsent või üldine rekord, et mängijaid omavahel võrrelda
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Veiksmas gzea
Ootan endiselt mitmikmängu mängimist, kuid see on tõesti lõbus mäng, mis sarnaneb kakluse tähtedega, kuid ootab siiski mitmikmängu. see oli ainus põhjus, miks ma selle mängu alla laadisin
desinstallimine pärast värskendust. võimatu võita. minu 4 jala baas läks tugevalt üle 3000 tugevuselt alla 3000...sain 2 lööki tappa..lonkas...mäng oli lõbus. sai rikutud... kõik kastid jagasid esimese astme auhindu... bye bye
FlightStats Пътешествия и местно съдържание qxhl
sihtimine on piin... lihtsalt ei ole lõbus manööverdamise ja tulistamisega vaeva näha. Mul on lõpuks Carple tunneli sündroom, lol
Lõbus kiire lihtne Reklaamid on olemas, kuid te ei pea neid vaatama. Ma vaatan neid, sest iga 30-sekundiline reklaam lahutab mu rinna avanemisest tunni
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Laga exr
Andsin sellele kolm tärni, sest minu jaoks on võimatu saada legendaarset kaarti ja turniiri auhinnad on prügikast 1. koht on 1 legendaarne kaart ja hunnik kulda, see peaks andma teile tõeliselt hea rinna ja palju kulda ja kalliskive või midagi sellist .
Lõbus mäng...Ei maksa mängimise, vaid võitmise eest, lol... Aga sa saad palju tasuta kraami, nii et üldiselt hea mäng.. Väga hea mänguaeg..
Ei mängi enam oma mängu, miks 1. Mängib robotitega 2. raevutseb hinnad 3. Mäng jookseb kokku või ei lae 4. Pole tõelisi mängijaid, seal on ainult robotid ja nad sihivad bot sind, ei anna sulle võimalust tulistada või kahju teha neile 5.Tankide uuendamiseks on liiga raske krediiti saada. Soovin oma võitu krediiti ja kogemusi saada. 6. Miks ma peaksin mängima mitte millegi eest, mida suudan ületada tõesti ilma krediiteta, ilma versiooniuuendusteta, mida rohkem mängite, saate kõrgemal tasemel tankidega, millel on parem HP ja kahju
See mäng ajas mind väga üles, kuid selle asemel oli mul kehv mänguviis. Esiteks tahan rääkida pvp-režiimist, kui mängin selliseid asju nagu meeskonna surmamatš, saan mängijaid (või BOT-i), kellel on kõrgema liiga rüüstata, mida Lazer saab mulle edastada. üle kaardi sõna otseses mõttes ja piltlikult öeldes kaotan seetõttu palju trofeesid. Ma annan selle alla 1 tärnini, sest võitlen kõrgema astme rüüstamise vastu ja tasakaalustamine ei tööta tegelikult
Sobivus võiks olla palju parem. Või vähemalt kui oled mängus mvp, ära kaota punkte!!!
Armastan mängu buttttt Vihkan tõesti kõiki mängus olevaid roboteid. Nii palju bs, halb olla peidus rohus, äkki bot teab täpselt, kus ma olen. Iga kord!!!! Ma võiksin "botite" kohta tõsiselt pikalt jätkata. Midagi tuleb muuta, muidu lahkub maksv klient.
See on hea mäng, kuid põhjus, miks ma tähe eemaldasin, oli tingitud asjaolust, et kaotate punkte, kui kaotate. Olin kõrgel tasemel ja siis sain lihtsalt nulli, palun eemaldage see ja siis pange veel üks täht
Mäng muutus prügiks, kui nad panid selle maksma, et võita. Varem oli see lõbus, kuid nüüd kulutab see kõige rohkem raha. Redigeeri:. Desinstallitud võidu maksmise tõttu. Bruto.
Õpetus peaks olema vabatahtlik. Mängis seda mõni aeg tagasi. Uuesti installitud. Pidin tegema nagu 3 lahingut, enne kui sunnitud õpetus lubas mul sisse logida.
See on tõesti suurepärane mäng. Kahjuks on see nii reklaame ja taimerikastisid täis, et seda on raske nautida.
Mäng on eepiline, kuid ainult 2 tärni. Mäng vajab palju täiustamist, see vajab rohkem tasakaalu sobitamist, paremat ja lihtsamat rüüste hankimist ning lihtsamat kaartide hankimise viisi. Kindlasti tasub mängu võidu eest
Seda mängu värskendati hiljuti ja see on nüüd IMMA. Botid, millel on kõik ära kasutatud? Kas tõesti? Ja nad kasutavad lisavõimsusi, nagu poleks need ise piisavalt naeruväärsed. Kui ma saaksin anda 0 tärni, siis ma annaksin. Nad ei kuula üldse, mida mängijad tahavad, lihtsalt rahanäljas a*augud. Ma ei kuluta sellele kunagi sentigi ja levitan seda sõna. Head arendajad, võtsite ette lõbusa mängu ja muutsite selle lihtsalt järjekordseks näoks rahvahulgast, mis pole aega väärt. Sa jääd ALATI imema.
1. oli lõbus. Pärast seda, kui saite aru, et saate ainult mittevajalikke või väärtusetuid kaarte (ja nende tohutu arvukus), on see rikkunud nii kogemuse kui ka mitmed sõbrad ning peatanud kõik tulevased poesostud. Ja mis kasu on revolvri rattast, kui iga veeremise eest saate ainult 20 tavalist või 6 kalliskivi? Mitte ükski kord, kui korduvad rullid, pole mina ega mitu sõpra midagi muud saanud. Võin ka lisada, et see vananeb, kui 20 tapmist vastasmeeskondade vastu 5 tapmist annab neile võidu...
Suurepärane lõbu mitme mängijaga, kuid see on tasuline, kuid mul oli algusest peale lõbus ilma relvadeta. Üldiselt kindel rakendusmäng.
Pooled vaenlased, kellega võitlete, on robotid ja pooled häkkerid, kes näevad läbi rohu, mille sisse peidus olete. Arendaja peab tegema tõsist tööd, et selles mängus mängijaid maha suruda ja tegema reklaami, et tõelisi mängijaid sisse saada. Botidel pole aimugi. kuidas erinevates mängurežiimides eesmärke täita
Kõik, kellel on hooajapääsmed, on üle jõu käivad, ei saa tegelikult häid auhindu ja endiselt on palju mänguga seotud probleeme, näiteks kuidas ühine baas legendaarsest baasist üle saada. Ka mängurahaga saadavad esemed maksavad palju, kui te võitlusest peaaegu midagi ei saa ja auhinnaratas on nali, sest saate peaaegu alati samad 100 münti ja see on kõik, mida te kunagi saate
See mäng oleks suurepärane ja väga nauditav mängida, AGA juhtnupud on väga tõrkised. See tulistab ise ( vastupidises suunas, kui soovite), seda juhtub igas mängus mitu korda. See jätab teile vajaduse uuesti laadida, kui oleksite pidanud hõlpsalt tapma. See on raevukas, sest mulle tahan see mäng meeldida. Samuti paneb see teid lihtsalt peatuma ja ei saa liikuda. See ei ole ühenduse probleem. Palun parandage ja siis on teil suurepärane mäng.
Suurepärane mäng, lõbusad kiire tempoga lahingud. Ainus põhjus, miks ma 4 tärni andsin, oli see, et isegi väikseima hulga ressursside saamiseks on vajalik reklaamide arv meeletult suur. Iga paari lahingu järel on 30 sekundit reklaam päevalehtede peal ja see on lihtsalt naeruväärne.
Hea
Mäng on suurepärane, kuid pärast viimast värskendust on mäng külmunud. Annan rohkem tärni, kui olete probleemi lahendanud!
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Aksi crj
3 tärni. Mäng on väga lõbus, kuid vaatate palju reklaame. Isegi kui ostate hooajapileti ja muud, peate ikkagi palju reklaame vaatama. Reklaamide väljalülitamiseks oleks palju parem osta võimalus.
Suurepärane mäng! Tervisebaar meenutab mulle brawl stars terviseriba, kuid ma annan viis tärni! 🌟⭐🌟🌟🌟 ka imelist päeva ja ööd!
See on siiani hea ja lõbus mäng. Pole veel kaugele jõudnud, aga 4v4 või 5v5 oleks lahe.
Lihtne väike sõidukite võitlusmäng. Lõbus. Lihtne. Mõeldud mikrotehingute jaoks, loooong box taimeritega, et julgustada kulutusi. Varajane mäng on tasuta allalaadimist väärt, kuid kahtlustan, et pikaajalistel mängijatel on kõigil sisseostud
Vajab rohkem taset premium passis või alandab selle hinda poole võrra, vajab palju rohkem valikuvõimalusi minu tasemel ja mündid on sama haruldased kui kalliskivid, nii et neid kulutatakse ettevaatlikult...hea mäng muidu on see vähe kallis, hoolimata sellest, kui piiratud see on. kui mängijad seda taotlesid, ei tohiks 9 päeva maksta 9 dollarit, see on lihtsalt kallis ja pandeemia ajal peaksid paljud inimesed aitama teistel raha säästa.
Kastide avamise ooteaeg on pikk ja korraga saab olla ainult neli kasti, nii et see annab mulle aega muude asjade tegemiseks. Soovin, et oleks jututuba, et saaksin mõned inimesed oma klanni saada. Peale selle on see lõbus. Andke sellele kuu aega ja vaadake, kas ma ikka mängin, ja värskendan oma arvustust.
Pole paha Atari 800 mängu täielik uusversioon. See on keeruline ja lihtne, lõbus ja masendav. Kahjuks alistab see ratas teid iga 4-6 mängu järel, et see käima lükata ja tegevusse naasta. Vahetab mängurežiime iga 3 tunni järel, nii et kui mõni mängustiil ei sobi teile, vaadake hiljem uuesti. Vajab hädasti kullatõuget ja turgu, mis pole RNG, et saaksite tanki spetsialiseerida, mitte seda haarata. Turtling matši lõpus on probleem ja mõned wpn-id on rumalalt OP (tuumaheitja!) Kui teile meeldivad tankid, vaadake seda.